ДЕПУТАТ ВІД КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРАПИВ НА ОСТАННЄ МІСЦЕ РЕЙТИНГУ ОПОРИ

0
2005
views

У липні 2017 року народні депутати – мажоритарники від Кіровоградщини були малоактивними у законодавчій роботі, а в окрузі працював лише один з п’яти депутатів. Усі депутати,  діяльність яких досліджує ОПОРА у Кіровоградській області,  знизили показники у рейтингу.

 І коли Анатолій Кузьменко (ВО 103) поступився всього лиш на одну позицію – перейшов на 59 місце (з 58- го), то показники інших депутатів знизилися. Олесь Довгий (ВО 102) перейшов на 66 місце (з 45-го), Станіслав Березкін (ВО 100) –  71 місце (з 67 – го), Костянтин Яриніч (ВО 99) – на 86 місце (з 30-го), Михайло Поплавський (ВО 101)очолив антирейтинг – опинився на останньому,  89 місці у рейтингу.

Жодного пленарного засідання Верхоної Ради у липні не пропустили депутати Анатолій Кузьменко(фракція партії «Блок Петра Порошенка») та  Станіслав Березкін (група Партія «Відродження»). Анатолій Кузьменко  за звітній період  став автором одного запиту щодо проблем округу – врегулювання проблемних питань відносно відновлення втрачених соціальних гарантій колишнім працівникам структурних підрозділів Державної холдингової компанії `Олександріявугілля`. Станінлав Березкін законодавчої активності не виявляв.

Олесь Довгий(група «Воля народу») у липні відвідав 3 з 6 пленарних засідань Верховної Ради. У звітній період Олесь Довгий мав виступи в парламенті та надіслав два депутатські запити.

Народний депутат Костянтин Яриніч (фракція партії «Блок Петра Порошенка») протягом місяця не відвідував пленарних засідань Верховної Ради(згідно з письмовою реєстрацією). Натомість депутат  єдиний з п’яти  був активним в окрузі, проводив прийоми громадян.

Проявів законодавчої активності народного депутата Михайла Поплавського(група “Воля народу”) зафіксувати не вдалося.  Також депутат не був активним в окрузі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here