«ТИ НЕ СЛАБКА» – ТИ СИЛЬНА»: ПАТРУЛЬНІ НАВЧАЛИ ЖІНОК ЕЛЕМЕНТАМ САМООБОРОНИ

0
1970
views

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» патрульні Кропивницького завітали до обласного соціального центру матері та дитини аби поспілкуватися з ними та нагадати, що бути сильною не так вже і важко.

Наразі в закладі перебуває 7 жінок з маленькими дітьми – всі вони колись стали жертвами психологічного або фізичного насилля в родині.

«Домашнє насильство – це злочин, про це треба говорити, цю інформацію не потрібно замовчувати. Мета нашого візиту не лише допомогти «словом», але й навчити мешканців центру прийомам самооборони. Знання за плечима не носити, хтозна, коли саме ці знання стануть у нагоді цим жінкам», – запевнила інспектор патрульної поліції, неодноразова учасниця Всеукраїнських змагань з рукопашного бою Ольга Варіченко.

До практичного заняття приєдналися усі мешканці центру. Ніхто з них раніше елементів самооборони не знав, втім всі вони з неабияким ентузіазмом вчилися новому: запам’ятовували рухи і прийоми, що демонстрували патрульні.

Самі ж жінки стверджують, що подібний досвід їм необхідний, адже знання, які вони отримали від інспекторів, допоможуть врятувати не лише себе, але й оточуючих.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here