НЕБЕЗПЕЧНА ЗНАХІДКА У КАМЕРІ СХОВУ ОДНОГО ІЗ ТОРГОВЕЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МІСТА

0
615
views

Сьогодні, 6 грудня, близько 9 години ранку на лінію 102 надійшло повідомлення від охоронця закладу торгівлі, що знаходиться по вулиці Попова, про виявлення на території магазину патронів до мисливської рушниці.

На місце виклику був спрямований екіпаж патрульної поліції. Охоронець, який виявив небезпечну знахідку, розповів патрульним, що він разом із колегами, керуючись внутрішньою інструкцією закладу, здійснювали відкриття службовим ключем камер схову, які стоять закритими більше трьох діб. У одній із таких камер охоронці магазину виявили шкіряну сумку чорного кольору, всередині якої знаходилися патрони до мисливської рушниці. Після чого вони відразу зателефонували на 102.

Патрульні здійснили поверхневий огляд сумки. Інформація підтвердилась – всередині знаходилось 26 набоїв до гладкоствольної мисливської рушниці 12 калібру. Набої були у бойовому стані. Встановити власника сумки не вдалося.

Правоохоронці викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. До їх приїзду патрульні забезпечили охорону місця події.

Шановні жителі міста! Патрульна поліція Кропивницького закликає Вас бути дуже обережними при виявленні підозрілих предметів. Вони можуть становити загрозу. У таких випадках відразу телефонуйте за номером 101 або 102.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here