ЩОДО КАПІТАЛЬНИХ РЕМОНТІВ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА У 2018 РОЦІ

0
393
views

20 лютого продовжила свою роботу десята сесія Міської ради міста Кропивницького. Учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

За порядком денним депутати розглянули питання регулювання земельних відносин та повторно повернулися до обговорення змін у галузевих програмах житлово-комунальної сфери діяльності обласного центру.

Цього разу позиція депутатського корпусу була узгодженою і голосування – солідарним. Міська рада доповнила додатки до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки та Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки додатковими адресами, де працюватимуть у 2018 році ремонтні бригади.

Так, капітальний ремонт тротуарів буде також виконаний по вулиці Ушакова, від вулиці Яновського до Межевого Бульвару, по вулиці Межевий бульвар та по вулиці Комарова. 58 до вулиці Академіка Тамма, 9. Список будинків, де здійснюватиметься капітальний ремонт покрівель житлових будинків доповниться трьома адресами: вулиця Пацаєва, 5 корпус 2, вулиця Арсенія Тарковського, 12а, вулиця В’ячеслава Чорновола. 8/2.

Доповнили також список  внутрішньо-дворових доріг, які будуть капітально оновлені на прибудинкових територіях по Студентському бульвару, 10, 12, по вулиці Пацаєва, 5 корп. 1,3, вулиці Яновського, 151, вулиці Комарова, 48/149 і вулиці Соборній, 22. А географія сучасного зовнішнього  освітлення додатково буде розширена за рахунок вулиць Олександра Олеся, Олега Ольжича, провулків Арнаутовського, Гризодубової та Компаніївського.

Десята сесія завершила свою роботу.  Про дату та час початку наступної, одинадцятої буде повідомлено додатково.

Міська рада Кропивницького

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here