ВЕРХОВНА РАДА: ПРОГУЛЬНИКИ І КНОПКОДАВИ БЕРЕЗНЯ 2018

0
1076
views
ВЕРХОВНА РАДА: ПРОГУЛЬНИКИ І КНОПКОДАВИ БЕРЕЗНЯ 2018

У перший місяць весни депутати взяли участь у 50,6% усіх голосувань. Найгірше брали участь у голосуваннях депутати “Волі народу” та “Відродження”, найкраще – депутати “Самопомочі”.

Депутати часто не беруть участь у голосуваннях, при цьому перебуваючи у сесійній залі. Зокрема, депутати від групи “Воля народу” пропустили близько 83% голосувань, хоча були відсутніми “лише” під час 26,4% голосувань. Найбільшу кількість голосувань березня не відвідали народні обранці з фракції “Батьківщина” (50,5%) та позафракційні депутати (34,4%).

Щонайменше 18 нардепів кнопкодавили 72 рази під час голосувань Верховної Ради у березні 2018 року. Таку кількість порушень зафіксував Громадський рух ЧЕСНО. Тим самим депутати повторили рекорд, встановлений торік у листопаді.

Найчастіше на кнопкодавстві ловили представників групи “Відродження” (51 зафіксований факт), та “Народного фронту” (11 фактів). Зокрема, щонайменше 23 рази кнопкодавив Антон Яценко, 9 разів –Василь Гуляєв, 6 разів – Євгеній Гєллєр та 5 разів – Антон Кіссе. Усі ці депутати представляють групу “Відродження”.

Громадський рух ЧЕСНО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here