ТРАВНЕВИЙ «ГОЛОС ВЕСНИ» У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
537
views
Шлях до Тараса. Фото Ігоря Демчука

У Кропивницькому впродовж  двох днів, 25 та 26 травня, триватиме міський фестиваль-конкурс сучасної пісні «Голос весни». 

Головна мета фестивалю – популяризація вокального мистецтва, виявлення та підтримка обдарованих виконавців серед молоді, піднесення художнього рівня та удосконалення виконавської майстерності вокалістів, залучення талановитої молоді, співочих родин до проведення міських заходів.

Як повідомила начальник відділу культури і туризму Анна Назарець, конкурс проводитиметься за двома номінаціями:  «Солісти-вокалісти, вокальні дуети та тріо» і «Співоча родина».

Серед вокалістів змагання відбуватимуться  за двома віковими категоріями: від 15 до 20 років та від 21 року до 30 років включно.

У номінації «Співоча родина» допускається до 5 учасників без обмеження віку.

За умовами Конкурсу, до виступу виконавці мають підготувати дві сучасні пісні (український та зарубіжний хіти), що виконуються під фонограму, інструментальний супровід або «a cappella» загальною тривалістю не більше 9 хвилин.

Для участі у Конкурсі необхідно подати заявку на електронну адресу: kultura@krmr.gov.ua або в друкованому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 424 (відділ культури і туризму Міської ради міста Кропивницького).

Контактна особа: Чорна Неля Миколаївна, тел. 24 25 70.

Термін подачі заявок завершується 15 травня 2018 року.

Детальніше з умовами Конкурсу можна ознайомитись за посиланням: http://kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/Vyconavchi%20organy/Viddil_cultury_tyrizmy/polozh_golos-vesni.pdf

Міська рада Кропивницького

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here