ВИБОРИ В ОТГ НА КІРОВОГРАДЩИНІ ОБІЙДУТЬСЯ У ПОНАД 700 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

0
1372
views

На підготовку та проведення виборів  у чотирьох об’єднаних територіальних громадах у Кіровоградській області спрямувати 720 тисяч 400 гривень.

Кошти виділили у рамках розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів та голів сільських, селищних, міських рад в ОТГ, які відбудуться 23 грудня.

Про це ідеться в постанові № 175 Центральної виборчої комісії від 25 жовтня 2018 року.

У листопаді на проведення виборів у Кіровоградській області виділили 360 тисяч 300 гривень, а в грудні – 360 тисяч 100 гривень.

Кошти між громадами розподілили наступним чином:

  • Піщанобрідська сільська ОТГ Добровеличківський район – 214 тисяч гривень;
  • Добровеличківська селищна ОТГ Добровеличківського району – 240 тисяч гривень;
  • Попельнастівська сільська ОТГ Олександрійського району – 132 тисячі 300 гривень;
  • Мар’янівська сільська ОТГ  Маловисківського району – 133 тисячі 800 гривень.

Кіровоградська область також отримає кошти із субвенції на виготовлення списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення перших місцевих виборів – 3 тисячі 600 гривень, які мають використати у листопаді.

Нагадаємо, окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив рішення щодо адміністративного позову народного депутата України Артема Вітка до Мінрегіонбуду України та 34 місцевих рад. Суд зупив дії рішень місцевих рад про добровільне об’єднання до вирішення спору. Такий захід стосується трьох сільських рад із Кіровоградщини: Мар’янівська сільська рада Маловисківського району, Червонополянська сільська рада Добровеличківського району, Дружелюбівська сільська рада Добровеличківського району.

За коментарями звертайтеся:

Зоя Лебідь, громадська консультантка ОПОРИ у Кіровоградській області

тел.: 0957943072

e-mail: knrmisto@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here