БІЙЦІ ДСНС ВРЯТУВАЛИ ЖІНКУ, ЯКІЙ СТАЛО ЗЛЕ У ПОГРЕБІ, ТА ЧОЛОВІКА, ЩО ЗАМЕРЗАВ У ПОЛІ

0
323
views

28 січня о 17:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Юрія Коваленка у м. Кропивницький громадянці 1960 р.н. раптово стало погано, коли вона перебувала у погребі, та потрібна допомога, щоб дістати хвору на поверхню.

Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце виклику, за допомогою пожежного ременя з карабіном витягли жінку з погреба та передали медичним працівникам, які діагностували у жінки інсульт та доправили до лікарні.

28 січня о 19:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у полі поблизу с. Плетений Ташлик Маловисківського району перебуває чоловік, який замерзав та не міг рухатись самостійно. Двоє його односельців вирушили йому на допомогу, щоб на санках транспортувати до села, проте не змогли вибратись із переметів.

Бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска прибули на місце виклику та перенесли через поле чоловіка до автомобіля швидкої медичної допомоги. Постраждалого доправлено до Маловисківської районної лікарні.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here