ЧОМУ РЯТУВАЛЬНИКИ БАГАТОПОВЕРХІВКИ ПЕРЕВІРЯЮТЬ?

0
833
views

На виконання доручення Прем’єр-міністра України, з метою забезпечення безпеки мешканців житлових будинків, Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області організовано проведення протягом 2019 року перевірок житлових будинків підвищеної поверховості, розташованих на території Кіровоградської області.

Під час проведення заходів державного контролю особлива увага звертається на відповідність вимогам пожежної безпеки евакуаційних шляхів і виходів, наявність та технічний стан систем протипожежного захисту, електричних мереж, облицювання зовнішніх стін будинків, утримання технічних приміщень, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання

У березні інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки здійснено перевірку будинку, розташованого по вул. Космонавта Попова, 16/17 у м. Кропивницькому.

За результатами перевірки до керівництва міської ради міста Кропивницького та КП «ЖЕО № 4» доведено інформацію про стан протипожежного захисту зазначеного будинку з пропозиціями щодо його поліпшення. Посадових осіб, винних у допущенні порушень вимог пожежної безпеки, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here