«ЗІРКОВЕ РАЛІ» ПРОЇДЕ ДОРОГАМИ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
861
views

«ЗІРКОВЕ РАЛІ» 2019 – багатоденне історичне ралі для класичних авто по дорогах України. 

«ЗІРКОВОВЕ РАЛІ» 2019 року для власників класичних транспортних засобів вироблених до 1989 року проводиться вчетверте під егідою Автомобільної Федерації України.

Головний старт відбудеться 11 липня в багатьох обласних центрах України, звідки екіпажі одночасно вирушають до м. Кропивницький, де фінішують не пізніше 17.00 12 липня. В наступні два дні відбудуться аматорські перегони по дорогах Кіровоградської області, святкові заходи на честь 105 річниці Бессарабського автопробігу за участю вітчизняних автомобілістів, який у 1914 року проїхав по цих містах, та виставка старовинних авто.

Правила «ЗІРКОВОГО РАЛІ» дуже прості і діють вже на протязі століття. Учасники наших змагань повинні дістатися до фінішу з мінімальною кількістю штрафних балів, які будуть нараховуватись суддями у разі запізнення (або передчасного прибуття) екіпажу на фініш кожного етапу, за екстрене технічне обслуговування на трасі та за використання сторонньої технічної допомоги. На старті екіпажі отримують Контрольний Талон, де Організатори позначать основні деталі дорожньої ситуації маршруту з локацій старту, контролю проходження та фінішу кожного етапу, а також норми часу, яку розраховано з урахуванням віку кожного авто. Всі засоби сучасної електронної навігації у «ЗІРКОВОМУ РАЛІ» дозволені. В програму змагань включені також спеціальні ділянки для екіпажів-учасників з ускладненою навігацією та змагання зі швидкісного маневрування на закритому майданчику. Судді ретельно пломбують капоти авто на старті кожного етапу, ремонт дозволений тільки протягом 90 хвилин у технічному парку після закриття фінішу кожного етапу. Учасники ралі можуть стартувати з будь-якого обласного центру України, зазначеного у додатку – «Дорожня Карта».

Двічі учасники змагань минулих сезонів, на запрошення галереї «Елисаветград» короткочасно зупинялись у чудовому місті Кропивницький. Цього року Оргкомітет «ЗІРКОВОГО РАЛІ» користуючись нагодою та запрошенням Міського Голови пана Райковіча А.Н., планує зробити тут загальний фініш та заключну виставку техніки. Автомобільне свято та нагородження переможців відбудеться 14-ого липня на центральному майданчику міста (майдан попереду театру ім.. М. Кропивницького ) починаючи з 10.30 за підтримки мерії міста та партнерів ралі.

У стартах попередніх сезонів приймали участь більш 70 екіпажів зі всіх куточків нашої країни, а також закордоні власники класичних авто.

Детальний план та інформацію, щодо програми перебування екіпажів у м. Кропивницький можливо отримати в Оргкомітеті по зустрічі (Управління молоді та спорту міської Ради).

Директор-командор «ЗІРКОВОГО РАЛІ» Дмитро (Samohod) Григорьєв 4.06.2019

Тел. для довідок: +380 50 833 41 67, +380 67 570 26 27

Сайт: stellarrally.com Офіційна сторінка _ «ЗІРКОВОВОГО РАЛІ» у FB – група «Товариство дузів класичних авто»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here