ЦІНА НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЗНИЖУЄТЬСЯ У ГРУДНІ

0
1454
views

Населення отримає знижені ціни на газ вже в грудні, а захищені споживачі отримають кілька варіантів ціни з 1 січня 2020 року.

Регульована ціна на газ (ПСО) для побутових клієнтів ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» в грудні складає 5,26 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості транспортування і розподілу. 

Загальний тариф на газ, з урахуванням вартості транспортування і розподілу (для Кіровоградської області) становить 6,184 грн/куб.м з ПДВ. Ціна є на 0,77 грн/куб.м нижчою, ніж у листопаді.

Клієнтам, які планували в грудні використати частину газового запасу, буде запропоновано використати газ за регульованою ціною. Це дасть змогу власникам запасу оплатити газ за найнижчою з двох цін. Наряду з цим, клієнти матимуть змогу використати й більш дорогий газовий запас.

Нагадаємо, що невикористані в грудні обсяги газового запасу можна буде спожити до 31 березня 2020 року включно. Якщо станом на 1 квітня наступного року у клієнта залишиться невикористаний запас газу в рамках пропозиції «Газовий запас», то сплачені за нього кошти повернуться на рахунок клієнта.

Нагадуємо, що власники запасу можуть перевірити динаміку використання цього резерву в особистому кабінеті на сайті Газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here