ВИМАГАВ ХАБАР ЗА БОМБОСХОВИЩЕ (ФОТО)

0
2373
views

На Кіровоградщині СБУ підозрює працівника Фонду держмайна в отриманні хабара за використання бомбосховища.

Співробітники Управління СБ України в Кіровоградській області викрили і затримали на одержанні неправомірної вигоди головного спеціаліста сектору управління державним майном регіонального відділення Фонду державного майна України.

Оперативники спецслужби встановили, що держслужбовець вимагав від місцевого комерсанта тридцять дві тисячі гривень. У таку суму він оцінив позитивне «вирішення» питання щодо передачі бомбосховища в Олександрії на безоплатне відповідальне зберігання з можливістю його господарського використання.

Правоохоронці затримали фахівця з приватизації відповідно до статті 208 Кримінально процесуального кодексу України на одній із вулиць обласного центру одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Викриття зловмисника проводилось спільно із слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here