СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО ПРИВІТАВ КОЛЕКТИВ ТЕАТРУ КРОПИВНИЦЬКОГО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

0
1128
views

Напередодні Міжнародного дня театру голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко завітав до академічного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького і поспілкувався з колективом. Керівник ОДА привітав служителів сцени з професійним святом та вручив їм сертифікат на 40 тисяч гривень для участі у Міжнародному театральному фестивалі “Класика сьогодні”, що відбудеться у травні цього року на Дніпропетровщині.

Вітаючи колектив театру, Сергій Кузьменко підкреслив: “Дуже приємно, що ваша творча команда дарує прекрасне жителям Кіровоградщини, наповнює наші душі світлом. Вдячний вам за те, що ви не тільки створюєте для нас свято тут – у театрі, в храмі культури, а й допомагаєте організовувати обласні заходи”.

Голова облдержадміністрації принагідно зазначив, що восени цього року заплановано відкрити в області ще одну театральну сцену, адже триває реконструкція Олександрійського міського палацу культури – будівлі колишнього олександрійського театру. “Ремонтні роботи ми виконаємо, але відновлений театр необхідно наповнити життям. Сподіваюся, що саме ви допоможете виконати цю місію – створите там теплу атмосферу своєю акторською грою”, – підкреслив керівник ОДА.

Оскільки колектив театру ім. М.Л. Кропивницького багато гастролює, зокрема демонструє мистецтво на сценах міст і районів Кіровоградщини, наголосив на необхідності придбання для його потреб нового автобуса.

“Я вважаю, що до нового театрального сезону влада спроможна вирішити це питання, – зазначив голова ОДА. – З нагоди прийдешнього свята бажаю вам великих творчих успіхів, вдалих вистав, овацій глядачів, а також миру, затишку і спокою вашим родинам”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here