25 ТРАВНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ НАЙБІЛЬШИЙ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ФЕСТИВАЛЬ ПОВІТРЯНИХ КУЛЬ

0
1576
views
25 травня 2019 року на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» відбудеться відкриття першого куледрому у світі та масовий старт теплових аеростатів. Подія відбудеться в рамках фестивалю повітряних куль «Мамо, я вдома».
Щорічний повітроплавний фестиваль «Мамо, я вдома» відбудеться вже вдруге, а відкриття офіційного куледрому є безпрецедентним явищем не тільки для України, але і всього світу. Під час заходу у небо піднімуться близько 20 повітряних куль, кожна з яких вище п’ятиповерхового будинку. Повітроплавні екіпажі прибудуть із різних куточків України, щоб вразити глядачів сяйвом аеростатів та майстерністю виконання польотів у рамках видовищного спортивного змагання Key Grab. Пілоти повітряних куль, разом з гостями, які будуть знаходитися в корзині, повинні будуть підлетіти максимально близько до визначеної цілі та потрапити у неї спеціальним маркером.
Під час заходу відбудеться конкурс для глядачів, переможець якого отримає подарунковий сертифікат і зможе здійснити політ на повітряній кулі у вересні, під час фестивалю «Монгольф’єрія» в Умані.
Після заходу сонця на відвідувачів чекає вражаюче світіння аеростатів.
Вхід на фестиваль
Вхід на фестиваль повітряних куль безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням https://montgolfier.com.ua/fest2019.html 
48 людей, які матимуть бажання здійснити політ на повітряній кулі під час фестивалю, зможуть це зробити, попередньо придбавши політ.
Як дістатися
Фестиваль відбудеться на новій локації виставкового центру «КиївЕкспоПлаза», який знаходиться у с.Березівка, Макарівського району, що в 20 хвилинах руху від станції метро Житомирська. Організатори планують забезпечити рух маршруток від ст. метро Житомирська до місця заходу та у зворотному напрямі. Вартість проїзду – 30 грн. в кожному напрямі.
Початок заходу та організатори
Організатором повітроплавного фестивалю «Мамо, я вдома» є повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Головний майданчик події – територія виставкового центру КиївЕкспоПлаза. Захід відбудеться при підтримці Колощинської сільської ради.
Офіційне відкриття кулердрому та старти польотів – 25 травня о 19:00, початок фестивальних заходів – 12:00. За детальною програмою та можливими змінами слідкуйте на сайті фестивалю https://balloonfest.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here