НА КІРОВОГРАДЩИНІ У БАГАТОДІТНОЇ ПАРИ НАРОДИЛАСЬ СЬОМА ДИТИНА

0
874
views

У Кропивницькому керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул урочисто вручив свідоцтво про народження малюка Петру та Світлані Постернакам. У багатодітної пари народилась сьома дитина – донька Анна.

«У наш час, на жаль, не кожне подружжя зважиться на народження другої дитини. А в Петра та Світлани Постернаків їх аж семеро – чотири сина та три доньки. Вражений тим, наскільки дружньою є їх сім’я. Вони є гідним прикладом для кожної української родини», – відзначив Вадим Гуцул, вручивши парі перший документ їх новонародженої доньки.

За словами Світлани Постернак, вона не очікувала на таку увагу, але була приємно здивованою, наскільки сьогодні швидко можна зареєструвати дитину.

Нагадаємо: проект із вручення свідоцтв про народження дітей безпосередньо в пологових будинках почав діяти на Кіровоградщині наприкінці 2015 року. За цей час у медичних закладах перші документи своїх малюків встигли отримати понад 13 тисяч молодих батьків. Тут можна знайти перелік пологових, у яких саме надається послуга з вручення свідоцтв про народження немовлят.

Прес-служба ГТУЮ у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here