ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ДЕКІЛЬКОХ ДТП НА КІРОВОГРАДЩИНІ ДОВЕЛОСЬ ЗАЛУЧАТИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

0
1312
views

13 липня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля с. Новоандріївка Новгородківського району на автодорозі Кропивницький–Кривий Ріг  сталась ДТП.

Рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка надали допомогу по деблокуванню загиблої жінки з автомобіля та ліквідації наслідків ДТП.

14 липня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  на ділянці дороги поблизу с. Синьки Благовіщенського району виникла ДТП та необхідна допомога рятувальників. Прибувши на місце події, бійці ДСНС встановили, що автомобіль «Мitsubishi Рajero Sport» з’їхав у кювет. Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське надали допомогу по ліквідації наслідків ДТП: демонтували пошкоджені металеві стійки дорожнього огородження та відбуксирували пошкоджений легковий автомобіль з кювету на узбіччя автодороги.

О 17:43 особовим складом АРЗСП було надано допомогу працівникам поліції по ліквідації наслідків ДТП за участю легкового автомобіля ВАЗ-2106 та автобуса ПАЗ: деблокували загиблого водія 1983 р.н. із салону легкового автомобіля.

У ДСНС України у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here