«Я НА СТОРОЖІ КОЛО ЇХ ПОСТАВЛЮ СЛОВО…»

0
1840
views

Якщо ви зараз читаєте ці рядки, значить, «Народне слово» святкує свій черговий день народження.

Здавалося б, річниця не кругла, та й подія не надто знакова. Але саме цей факт красномовно свідчить про те, що нинішній вітчизняний медіа-простір – це не тільки сайти-одноденки з мінімумом відповідальності та майже нульовим рівнем довіри. Це не тільки строкаті стрічки новинних агрегаторів. Це не тільки розігнані за кілька хвилин повідомлення в соцмережах. Це не тільки «персональні» телевізійні кнопки. Попри усі прогнози у стилі кінематографічної класики про «не будет ни кино, ни театров – одно сплошное телевиденье», друковане слово намагається не здавати позицій. Так, за обсягом витрат, оперативністю та рівнем візуалізації папір не витримує конкуренції з електронними колегами. Натомість у поціновувачів класичної преси є можливість неквапливо, за кавою, незалежно від наявності вай-фаю скуштувати якісної аналітики; у буквальному розумінні потримати у руках справжню, хай інформаційну, зброю; зрозуміти, які саме явища та події є найвагомішими та найважливішими, адже обмежена площа друкованого варіанту вимагає створювати чи відбирати найякісніший, найелітніший, найдобірніший інформаційний продукт.

Та що там казати, вже у більш-менш близькому майбутньому, кажуть медіа-прогнозисти, читати газети стане ознакою гарного смаку, новим трендом, навіть дещо викликом масовому споживанню електронного контенту.

Тож «Народне слово» спокійно та впевнено дивиться у майбутнє. Маємо постійну та вірну аудиторію, професійний та мотивований колектив, натхнення для подальшого руху та розвитку. Ми без зайвих вагань вступили у процес реформування та після роздержавлення продовжуємо тримати руку на пульсі життя країни, області, міст, сіл, а тепер вже й громад. Принципово зайняли і тримаємо чітку патріотичну та громадянську позицію. Підтримуємо зв’язки з читачами, маємо стабільне коло талановитих та цікавих позаштатних авторів. Тож черговий день народження «Народне слово» відзначає з поміркованим оптимізмом та вірою у мирне майбутнє нашої держави. Гарних нам з вами новин, бережіть себе і Україну!

Редакція НС

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here