СПОРТИВНІ ПОДІЇ ТИЖНЯ

0
1957
views

«Олександрія» виграла у «Миколаєва»

Після безвиграшної серії, що тривала протягом місяця, олександрійські футболісти нарешті домоглися перемоги. Сталося це 19 жовтня у 15 турі на виїзді в матчі з «Миколаєвом». Матч закінчився з рахунком 1:2. Ця перемога дозволила “Олександрії” із 27 очками піднятися в турнірній таблиці на четверте місце.

Нарешті перемога!

Минулої п‘ятниці футболісти  «Зірки» нарешті порадували своїх вболівальників, здобувши перемогу  над «Нивою» з Тернополя. І справа не лише у переможному рахунку, а й у тому, що підопічні Миколи Федоренка продемонстрували виразну гру, повну боротьби та моментів біля воріт суперника. Результат матчу – 1:0, і «Зірка» підіймається на шосту сходинку турнірної таблиці.

«Украгроком» здолав «Полтаву»

Матч в Олександрії на стадіоні «Ніка» 19 жовтня видався дуже непростим. Головківський «Украгроком» приймав  «Полтаву». Варто зазначити,  що за гру головний арбітр Андрій Лісаковський шість разів діставав із кишені жовту картку (4 – «Украгрокому», 2 – «Полтаві»), а двох гравців «Полтави» взагалі вилучив із поля.

Та все ж перемогли  наші земляки. Завдячувати за успіх команда має Дмитрові Бровкіну. Саме він приніс «аграріям» три очки. На 50 хвилині Дмитро відкрив рахунок, а вже на останній хвилині доданого часу зробив дубль, вчасно зорієнтувавшись після рикошету м’яча.

62-річний кропивничанин став чемпіоном світу

Цьогоріч доктору технічних наук, професору кафедри експлуатації та ремонту машин Центральноукраїнського національного технічного університету Юрію Володимировичу Кулєшкову виповнилося 62 роки. Знають ветерана не лише у наукових, а й спортивних колах. Він є майстром спорту СРСР з боротьби самбо, чемпіоном світу 2016 року та чемпіоном України 2017 року з боротьби самбо серед ветеранів.

Нещодавно у грецькому місті Салоніки завершився чемпіонат світу з боротьби самбо серед майстрів (ветерани). Кропивницький на світовому спортивному форумі у складі збірної команди України представляв Юрій Кулєшков. У півфіналі змагань та у фінальній сутичці він у своїх віковій (60-64 роки) та ваговій (до 74 кілограмів) категоріях переміг двох представників Росії та завоював звання чемпіона світу з боротьби самбо.

Завдяки успішному виступу кропивничанина збірна команда України в загальнокомандному заліку посіла друге місце на чемпіонаті світу.

Тренує самбіста-ветерана Володимир Долгіх.

Розминка перед всеукраїнськими змаганнями

28 жовтня з нагоди Міжнародного дня  інвалідів регіональний центр  інваспорту  провів чемпіонат області  з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху.

Серед чоловіків перемогу здобув Роман Буянов з команди Кіровоградської  територіальної організації УТОГ,  друге та третє місця відповідно вибороли Артем Горбенко та Валерій Яновський – представники цієї ж команди.

Добрі результати продемонстрували також учениці Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами слуху Іванна Чорнокоз,  Анастасія Литвинова та Дар‘я Троян.

На переможців  чекають всеукраїнські змагання. Побажаймо ж їм удалих виступів.

Олександр МАРТИШЕВСЬКИЙ,

Дмитро ПЛИС,

Євген ТЕРТИШНИЙ,

Валерій КОЛЄСНІК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here