ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ТРЕНБОЛОН АЦЕТАТ ДЛЯ НАБОРУ М’ЯЗІВ

0
286
views

Перед тим, як застосовувати тренболон ацетат, варто розглянути його основні властивості та особливості. Важливо знати, яку дію він має на організм, які ефекти має. Це дійсно ефективний і сильнодіючий стероїд, відгуки спортсменів підтверджують, що за один курс прийому можна набрати до 6-8 кг чистої м’язової маси.

Небезпека самолікування

Будь-які лікарські засоби повинні застосовуватися з максимальною обережністю, важливо дотримуватись основних рекомендацій та правил, які вказуються в інструкції до застосування. Не варто займатися самолікуванням, безконтрольно використовувати препарати, а тим більше призначати їх собі самостійно.

Важливо розуміти, що у складі багатьох лікарських засобів є висока концентрація різноманітних хімічних речовин, гормонів, які можуть шкідливо впливати на здоров’я, викликати порушення у роботі внутрішніх органів прокуратури та систем.

Особливості використання тренболону ацетату у спорті

При використанні тренболону ацетату варто дотримуватись наступних рекомендацій:

  • Перед початком прийому рекомендується проконсультуватися з лікарем або досвідченим фахівцем, який добре розуміється на спортивній фармакології. Він зможе підібрати безпечну та ефективну дозу схему прийому;
  • Починати рекомендується з мінімальних дозувань, щоб організм міг адаптуватися до стероїдного препарату. І це знизить ймовірність виникнення побічних ефектів;
  • Рекомендується починати з дози 50-75 мг на добу. Через тиждень дозування можна збільшити;
  • Оптимальний курс прийому має становити від 6 до 8 тижнів.

Додаткові відомості про стероїд можна переглянути на сайті https://www.hulk.in.ua/injection-steroids/trenbolon/trenbolon-acetat/ У ньому вказуються основні властивості, характеристики препарату. Також на ньому можна дізнатися особливі вказівки, яких потрібно дотримуватись при застосуванні лікарського засобу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here