«ДАВАЙ СПОЁМ, НЕ ОСТАВЛЯЯ ПЕСЕН НА ПОТОМ!»

0
760
views
«ДАВАЙ СПОЁМ, НЕ ОСТАВЛЯЯ ПЕСЕН НА ПОТОМ!»

Минулого тижня у конференц-залі Будинку профспілок відбувся концерт талановитого запорізького автора-виконавця, лауреата кількох конкурсів та міжнародних фестивалів авторської пісні та пісенної поезії Олега Швидкого.

Нашій увазі він представив програму під назвою «Моя Окраина». У неї увійшли авторські (на власні вірші та на слова інших авторів) пісні різних років та різних напрямків – міський романс, босанова, блюз, рок-н-рол, джаз, бард-рок. В авторських композиціях дуже вдало, органічно були переплетені ліричність та експресія, а зміна образів і настроїв підтримувала інтерес слухачів протягом всієї програми.

Так, вдячні кропивничани із захватом слухали кожну пісню Олега Швидкого. І не шкодували раз по раз вигукувати «браво!». Насправді все було неперевершено: і його манера виконання, і бездоганна техніка гри на гітарі, і тематична добірка пісень, діапазон якої був доволі широким – від патріотичних до туристичних, а музичність і відвертість знайшли відгук у кожному серці.

Концерт, організований клубом авторської пісні «Байгород», за традицією завершився чайханою, в якій із задоволенням взяв участь і наш гість.

Роман ЛЮБАРСЬКИЙ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here