ВІДНОВЛЕНО ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ «ТЕПЛИХ» КРЕДИТІВ

0
495
views
Теплі кредити 2018

9 березня ПриватБанк відновив кредитування  ОСББ і ЖБК в рамках державної програми енергоефективності, і 16 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Кіровоградщини вже оформили заявки на отримання «теплих» кредитів. 

Нагадаємо, що у 2018 році скористатися «теплими» кредитами українці зможуть через участь в ОСББ та ЖБК. Відповідно державної програми енергоефективності, їм компенсується до 70% суми кредиту для загальнобудинкових заходів, залежно від кількості квартир-субсидіантів.

Місцеві органи влади також підключаються та розробляють власні програми з відшкодування українцям частини тіла кредиту або відсотків на реалізацію енергоефективних заходів. Це дозволяє брати участь відразу в декількох програмах енергоефективності.

«Крім державної компенсації, ОСББ Кіровоградщини мають змогу отримати ще 30% компенсації з обласного бюджету, відповідно до програми  енергоефективності Кіровоградської ОДА, – розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. – А співвласники багатоквартирних будинків Олександрії –  ще й 20% від місцевої влади. Компенсацію за кредитами може отримати будь яке ОСББ, якщо воно є в Зведеному реєстрі позичальників».

Українці протягом трьох років отримали близько 5 млрд грн за програмою «теплих кредитів». При цьому населенню з цієї суми було відшкодовано майже 2 млрд грн.

«Минулого року 4 ОСББ Кіровоградщини отримали 5 «теплих кредитів» в ПриватБанку на загальну суму більше 600 тис. грн та отримали майже 300 тис. грн компенсації від держави, – додає Олексій Володимирович. – Яскравим прикладом вдалої співпраці влади та фінансової установи є Світловодське ОСББ «Радужне-23», які  отримали минулого року 114 тис. грн у рамках державної програми енергоефективності та отримали 90% компенсації. 60% кредиту, отриманого в ПриватБанку, відшкодувала держава та ще 30% – Кіровоградська ОДА».

Нагадаємо, що в 2017 році ПриватБанк уперше став партнером державної програми та запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій.

Прес-служба Приватбанку

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here