МІСЦЕВІ БЮДЖЕТИ ОТРИМАЛИ ВІД ПЛАТНИКІВ ЄДИНОГО ПОДАТКУ КРОПИВНИЦЬКОЇ ОДПІ МАЙЖЕ 53 МЛН ГРН

0
777
views

Наповнення місцевого бюджету – важливе  питання. Адже це, передусім, розвинена інфраструктура, відремонтовані дороги, виконання соціально-економічних програм, заробітна платня та багато інших корисних речей, без яких неможливе існування функціонуючого регіону.

Платники Кропивницької ОДПІ розуміють це, і в більшості своїй, сплачують податки і збори своєчасно та у належному обсязі.

Найбільшу питому вагу в надходженнях до місцевого бюджету займає сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами – підприємцями, так станом на 01.04.2018 року від платників Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, які застосовують спрощену систему оподаткування до місцевих бюджетів надійшло 52,8 млн.грн. єдиного податку, що на 6,0 млн.грн. більше ніж надходження аналогічного періоду минулого року.

Юридичні особи – платники єдиного податку перерахували до місцевих бюджетів – 8,3 млн.грн., що на 0,6 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період 2017 року, фізичні особи – підприємці забезпечили надходження по єдиному податку на суму  – 32,8 млн.грн., що на 1,7 млн.грн. більше ніж торік, юридичні особи – платники єдиного податку IV групи, які працюють в агросекторі сплатили – 11,7 млн.грн. єдиного податку, що на 3,7 млн.грн. більше ніж у минулому році. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Кропивницька ОДПІ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here