ПОЛІЦЕЙСЬКІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ НЕЗАКОННІЙ ПОРУБЦІ ДЕРЕВ

0
656
views

Загалом із початку року на території області правоохоронцями встановлено майже 20 громадян, що вчинили такі кримінальні порушення, 16 із них вже повідомлено підозру. Матеріали з обвинувальними актами направлено до суду для прийняття рішень у рамках чинного законодавства.

Робота у даному напрямку продовжується. Так, 14 листопада у Бобринецькому районі поліцейські викрили місцевого жителя у незаконній порубці лісу.

«До відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі поблизу одного з сіл невідомі особи пиляють дерева.

Прибувши на місце події, правоохоронці застали 33-річного мешканця населеного пункту, який здійснив незаконну порубку шістнадцяти дерев різних порід.

У даний час вирішується питання про повідомлення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Попередньо встановлено, що правопорушник напиляв деревини на суму 21,6 тисяч гривень. Із місця пригоди вилучено автомобіль та бензопили.

Подібний злочин поліцейськими задокументовано на території Бобринецького району і 16 листопада. Обставини з’ясовують слідчі», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Крім того, 14 листопада працівники Добровеличківського відділення викрили осіб, які у лісосмузі поблизу одного з сіл випилювали дерева породи клен.

У порушників вилучили дві бензопили та мікроавтобус, в який чоловіки повантажили спиляні дерева. Своїми незаконними діями особи завдали збитків на суму у 46 тисяч гривень.

За цим фактом поліцейські проводять розслідування.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here