КІРОВОГРАДСЬКА ФІЛІЯ СУСПІЛЬНОГО ЗАПОЧАТКУВАЛА ПРОЕКТ “У ФОКУСІ ДОБРОТИ”

0
590
views
Кіровоградська філія Суспільного оголошує старт проекту “У фокусі доброти”. Ініціювала акцію продюсерка філії Олена Кваша. Цей проект для тих, хто прагне змінити суспільство своїми добрими справами.

У фокусі проекту — добрі справи, ініціативи, результати 2018 року, про які говорили в ефірах Суспільного Кіровоградщини.

Оголошено сім номінацій:

  • Громадський діяч року
  • Громадська діячка року
  • Гуманітарна місія року
  • Відкриття року: культура, історія, традиції
  • Платформа року для розвитку
  • Молодіжна ініціатива року
  • Історія об’єднання року
До роботи оргкомітету долучились начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації Віталій Останній та голова Громадської ради Кіровоградської області Олександр Гавриленко.

За словами Олени Кваші, це перша премія для громадських діячів від Кіровоградськї філії Суспільного. Проаналізувавши роботу за рік, радійники філії виокремили щонайменше два десятки ефірів, де йшлося про позитивні суспільні практики.

“Рік був непростим, але це не стало приводом для загального песимізму в суспільстві. Людям потрібні світлі історії. Ми зрозуміли, що добра справа має стати максимально публічною і вагомою — стати премією з цінністю. Суспільною цінністю”, — наголосила продюсерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Кваша.

Координатори премії залучили до організаційного комітету експертів із громадського сектору, органів виконавчої влади, а також пропонують Фейсбук-аудиторії долучитися до процесу — слухачі Українського радіо: Кропивницький та глядачі каналу “Кіровоград” свої пропозиції щодо номінантів можуть оприлюднити на офіційній сторінці Українського радіо: Кропивницький у Фейсбуці.

Пропозиції приймають до 10 грудня.

Команда суспільно-політичного мовлення запросить претендентів на перемогу у ефір “Радіомайдану”, а підсумки голосування і переможців проекту “У фокусі доброти” від Кіровоградської філії Суспільного оголосять 14 січня 2019 року.

“Буде ще й церемонія нагородження, але вже у січні 2019 року. З цього ми розпочнемо рік. З добрих справ”, — додала Олена Кваша.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here