#РікЗмін2018

0
507
views

2018 рік був надзвичайно плідний на реформи і показав наскільки рішуче Україна рухається вперед.

Припинення дії Договору про дружбу з Росією, вихід з СНД, закріплення курсу на вступ до ЄС та НАТО в Конституції України, затвердження вітання «Слава Україні! Героям Слава!» як офіційного вітання у Збройних Силах, ухвалення Закону про реінтеграцію Донбасу, прийняття Закону «Про національну безпеку України» – все це частина нашої державницької стратегії, яка наближує нас до Європи. І крилата фраза українського письменника Миколи Хвильового: «Геть від Москви! Дайош Європу!» – влучно описує цю стратегію.

#РікЗмін2018

2018 рік був надзвичайно плідний на реформи і показав наскільки рішуче Україна рухається вперед. Припинення дії Договору про дружбу з Росією, вихід з СНД, закріплення курсу на вступ до ЄС та НАТО в Конституції України, затвердження вітання «Слава Україні! Героям Слава!» як офіційного вітання у Збройних Силах, ухвалення Закону про реінтеграцію Донбасу, прийняття Закону «Про національну безпеку України» – все це частина нашої державницької стратегії, яка наближує нас до Європи. І крилата фраза українського письменника Миколи Хвильового: «Геть від Москви! Дайош Європу!» – влучно описує цю стратегію. Тож ми не зупинятимемось на досягнутому і ще сміливіше будемо продовжувати реформи, щоб Україна стала сильною, успішною європейською країною. #РікЗмін2018

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 8 січня 2019 р.

Тож ми не зупинятимемось на досягнутому і ще сміливіше будемо продовжувати реформи, щоб Україна стала сильною, успішною європейською країною.

Петро Порошенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here