ЖИТЕЛІ КІРОВОГРАДЩИНИ ДОЛУЧАТЬСЯ ДО ФОРМУВАННЯ ПЛАНУ ПЕРСПЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ

0
249
views

Минулого тижня відбулось засідання Ради регіонального розвитку Кіровоградщини, на якому презентовано основні вектори стратегічного розвитку області на наступні три роки.
Сьогодні під час зустрічі з представниками засобів масової інформації голова облдержадміністрації презентував карту Кіровоградської області, на якій зображено перелік перспективних проектів, що реалізуватимуться протягом 2019-2021 років.
Сергій Кузьменко наголосив, що у формуванні Плану розвитку області взяли участь трудові колективи, громадські організації, активні люди.

“Пропозиції зафіксували у вигляді карти, на якій відобразили всі інфраструктурні проекти, що запропонували території”, – повідомив голова облдержадміністрації. 

За його словами, карту разом з анкетою та конвертом для зворотного зв’язку розішлють близько 250 тисячам домогосподарств для ознайомлення та внесення додаткових пропозицій до Плану. 

“Будемо звертатись до громадських організацій, волонтерів з проханням розповсюдити конверти серед жителів області”, – зазначив керівник ОДА. 

Очільник області також додав, що на виготовлення поліграфічної продукції “не витрачено жодної бюджетної копійки”.

“Переконаний, ця дорожня карта, яку ми затвердили, досить реалістична і відповідає інтересам людей”, – підкреслив Сергій Кузьменко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here