РОБОТОДАВЦІ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ПОТРЕБУЮТЬ БІЛЬШЕ 50 ПРАЦІВНИКІВ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «ШВАЧКА»

0
2016
views

Професія «швачка» увійшла до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, бо потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

Сьогодні роботодавці області потребують більше 50 працівників за професією «швачка». Усі вакансії по місту Кропивницький.

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до міськрайонних центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.

Таке навчання для безробітних проходитиме у березні на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочинається з 26 березня поточного року, термін навчання 4 місяці.

Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом, запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here