КІРОВОГРАДЩИНА: ІМЕНА ТА ЗДОБУТКИ

0
1977
views
«Кіровоградщина. Імена та здобутки». Фото Ігоря Демчука. Народне слово

Минулого вівторка  в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Кропивницького відбулася заключна частина міжнародного проекту «Кіровоградщина. Імена та здобутки».

Проект започаткований Українським інформаційно-видавничим центром «Галактика» та реалізований за підтримки керівництва Кіровоградської області. Він передбачає відзначення українців, які зробили вагомий внесок у розбудову держави. Кіровоградщина – четвертий регіон, який представляє свої здобутки у бізнесі, політиці, юриспруденції, медицині, науці, освіті, спорті та ін. Проект здійснюється за підтримки та участі народних депутатів України, представників Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, органів місцевої влади та самоврядування.

У ході урочистостей генеральний директор Українського інформаційно-видавничого центру Галина Захарченко вручила голові обласної ради Олександру Чорноіваненку орден «За вірність народу України» та Почесну грамоту «За вагомий внесок у становлення, розбудову та процвітання України». Понад сто мешканців Кіровоградської області відзначені орденом «Патріот Кіровоградщини» та увійшли до пам’ятної книги «Кіровоградщина. Імена та здобутки», серед них голови районних та сільських рад, депутати обласної ради, керівники фермерських господарств та освітяни.

З вітальним словом до нагороджених звернувся голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

– Нагородження патріотів Кіровоградщини співпало з відзначенням 80-річчя нашої області. Кожен з вас живе, працює на рідній Кіровоградській землі і творе новітню історію. Впевнений, що сьогоднішня подія – ще один крок до об’єднання заради єдиної мети – процвітання України, – зазначив Олександр Чорноіваненко.

Фото Ігоря Демчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here