ПАТ «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ» ПРОПОНУЄ БЛИЗЬКО 40 ВАКАНСІЙ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

0
886
views

ПАТ «Державний ощадний банк України» – одна з найбільших фінансово-банківських установ в Україні, яка стабільно працює в умовах постійної конкуренції на ринку банківських послуг та прагне бути сучасним конкурентоспроможним банком. Банк зосереджує свої зусилля на створенні сприятливих та вигідних умов обслуговування клієнтів, розширенні переліку послуг, збільшенні присутності на ринку банківських продуктів та послуг.

Служба зайнятості співпрацює з ПАТ «Державний ощадний банк України» щодо добору необхідних кадрів. Сьогодні підприємство потребує близько 40 фахівців. Серед вакансій: керуючий відділенням, начальник відділу,  заступник начальника відділу, завідувач сектору, контролер-касир, юрисконсульт  та інші. Заробітна плата від 6 до 23 тис. грн.

Читати також: НА КІРОВОГРАДЩИНІ РОБОТОДАВЦІ ПОТРЕБУЮТЬ БЛИЗЬКО 200 ВОДІЇВ

Фахівці потрібні у містах Кропивницький, Олександрія і Світловодськ, а також у Вільшанському, Гайворонському, Голованівському, Добровеличківському, Маловисківському, Петрівському та Онуфріївському районах.

Читати також: ЛОГІСТ, ВОДІЙ, МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА: ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ У СВІТЛОВОДСЬКУ

Якщо вас зацікавила зазначена інформація за більш детальною звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here