ВСІ СВОЇ ТА ЛЕСЬ ПОДЕРЕВ’ЯНСЬКИЙ

0
763
views

П’ятого вересня на терасі будівлі “Всі.Свої” можна буде усе. У цей вечір не буде місця для політкоректності, толерантності та іншим поняттям, які змушують нас “підбирати” слова. Усе це стане можливим завдяки харизматичному та зухвалому Лесю Подерев’янському, який представить глядачам свої епічні п’єси.

Хист до написання гумористичних творів з’явився у Леся ще у роки армійської служби, коли він полюбляв писати листи, де і складав різноманітні смішні історії. Його неординарні твори, приправлені багатою ненормативною лексикою, спочатку доходили до слухача у вигляді аудіозаписів для магнітофонів. Потім аудиторія поціновувачів “гострого слівця” зростала за допомогою комп’ютерних мереж. А зараз твори Леся Подерев’янського можна придбати на будь-яких носіях. У 2006 році за допомогою видавництва “Фоліо” Світ побачило чотиритомне зібрання його творів.

Та все ж таки найкраще сприймаються п’єси цього літературного халамидника, коли ви бачите їх у виконанні автора наживо. Але не забувайте про вікове обмеження слухачів. Такий захід – виключно для дорослих.

Виступи Леся Подерев’янського – це завжди своя атмосфера, насичена алегоріями, грубою іронією та політичним стьобом. Але ж саме за це цінують і люблять його. Багато цитат із творів вже стали крилатими і використовуються українцями у повсякденному житті. Найбільш полюбились публіці п’єси “Гамлет”, “Нірвана”, “Кацапи”, “Діана”.

Тож запрошуємо усіх відвідати неординарний захід, де геній української сучасної літератури Лесь Подерев’янський представить свої кращі гострогумористичні п’єси. Нудьгувати точно не доведеться! Придбати квитки можна в режимі онлайн, перейшовши за посиланям: https://les-podervyanskij-a.ticketsbox.com/.

Наша столиця багата різноманітними подіями для дозвілля на будь-який смак. З ними ви можете ознайомитись тут: https://kiev.ticketsbox.com/concert/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here