АКЦІЯ «ЗАХИСНИК КІРОВОГРАДЩИНИ» ВІДБУЛАСЬ В ОЛЕКСАНДРІЇ

0
631
views

Правоохоронці Кіровоградщини в рамках національно-патріотичної акції з назвою «Захисник Кіровоградщини», провели спортивне свято для молоді. 

Програма заходу, який відбувся на базі Центральноукраїнського ліцею-інтернату в Олександрійському районі, включала в себе спортивні змагання, конкурси та вікторини, а також профорієнтаційну роботу, під час якої поліцейські розповідали майбутнім випускникам про особливості та переваги служби в поліції.

Для участі у змаганнях до міста Олександрії прибули представники 36 команд з усіх районів Кіровоградської області. Всього у заході взяли участь більше двох сотень учнів.

Між собою діти змагалися за звання найсильнішого у конкурсах на силу, спритність і витримку. Демонстрували вміння та навики з виконання спортивних вправ, взяли участь в квестах.

У підсумку змагання завершилося нагородженням. Подяки за активну участь та прагнення до перемоги від керівника Управління кадрового забезпечення Нацполіції області отримала кожна з команд-учасниць. За словами Олександра Горбенка, діти показали високий рівень спортивної підготовки і головне – бажання і надалі працювати над розвитком своєї фізичної підготовки, яка знадобиться їм у дорослому житті та подальшій роботі.

Так, після спілкування з поліцейськими, юні спортсмени серйозно замислилися над питанням щодо вибору майбутньої професії. Отримавши відповідне запрошення, діти мріють у майбутньому стати частиною колективу поліції Кіровоградщини.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here