ТАРУТА ЙДЕ В ПРЕЗИДЕНТИ – КРАЇНА ЗАПРАЦЮЄ!

0
714
views

Українська промисловість не працює. Президент Сергій Тарута відновить українську промисловість і доб’ється зростання економіки. Він знає, що успіх економіки України – це перш за все нові робочі місця з гідною зарплатою. Все своє життя Тарута розвивав індустріальні підприємства в Україні, створив десятки тисяч високооплачуваних робочих місць. У нього є стратегія економічного зростання України, є Доктрина збалансованого розвитку, створена вченими-економістами і бізнес-спільнотою.

З Тарутою українська промисловість запрацює!

Стратегічні орієнтири політики Сергія Тарути і партії «Основа»:

– Україна до 2030 року повинна увійти до ТОП-30 країн світу щодо економічного зростання з ВВП на рівні $ 710-750 млрд;

– щорічні темпи зростання економіки повинні скласти не менше 10%.

Для країн, що розвиваються, ООН рекомендує збільшувати ВВП на душу населення щорічного не менше ніж на 7%. А Україні, щоб тільки розраховуватися з боргами, треба рости не менше 6% на рік.

Протягом 2016-2018 років темпи зростання української економіки залишалися нижче середньосвітових показників і становили 2-3% на рік. За 2018-й промислове виробництво в Україні зросло лише на 1,1%.

Необхідна нова економічна програма, яка дозволить країні стрімко розвиватися, а громадянам – повернутися додому, гідно заробляти і будувати майбутнє у власній країні.

Нова економічна модель, яка гарантує підвищення капіталізації країни, зростання кредитних та інвестиційних показників України, перехід від кредитної моделі економіки до інвестиційної, сформульована в Доктрині збалансованого розвитку «Україна-2030». Це науково обґрунтований документ, який Сергій Тарута разом з командою розробив і представив міжнародним експертам і партнерам у 2015-2018 роках.

Реалізація стратегії прискореного економічного зростання країни – єдиний шлях виходу з кризи і підвищення добробуту громадян України, переконані в партії «Основа».

«Нинішня влада не має стратегії промислового розвитку країни. Тільки проукраїнська економічна модель може бути протиставлена перетворенню нашої країни на сировинний придаток. Нам потрібно скористатися досвідом інших держав – стимулювати переробку сировини, створюючи додаткову вартість всередині країни, надавати дешеві довгострокові кредити тощо. Нам потрібен швидкий економічний ріст в 10% і вище, чого можна досягти в рамках розробленої нами Доктрини збалансованого розвитку “Україна-2030″», – каже Сергій Тарута.

Необхідно реалізувати структурні зміни в економіці з переходом від сировинної моделі до виробництва високо- і середньотехнологічної продукції. Потрібно також створити умови для успішної модернізації національної економіки, для інноваційного стрибка України, для розвитку національної інноваційної інфраструктури, для активізації співпраці в трикутнику «бізнес-наука-освіта», вважають у партії «Основа». Наука повинна стати основою інноваційної економіки України, на наукові дослідження бюджетом необхідно виділяти не менше 3% ВВП.

Як майбутній Президент України Сергій Тарута зобов’язується забезпечити системний захист українського виробника на внутрішньому і зовнішніх ринках, ліквідацію монополій і формування конкурентного середовища, вихід економічної діяльності з тіні, через реалізацію ефективних антикорупційних заходів і податкових інструментів.

«Необхідно забезпечити також успішний розвиток в Україні галузей креативної економіки – кінематографії і телебачення, образотворчого мистецтва, музичного виробництва, ІТ-сектора, туризму, культури і спорту», – зазначає Сергій Тарута.

Одне з ключових зобов’язань партії «Основа» – створення 2 мільйонів робочих місць з гідною зарплатою після перезавантаження влади в країні.

Підприємствам, які закрилися в 2014-2018 роках, будуть виділені безвідсоткові кредити на відновлення виробництва – на свою роботу зможе повернутися мільйон чоловік.

Підприємствам, які успішно розвиваються, будуть виділені довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва, і це дозволить створити ще один мільйон нових робочих місць.

«Два мільйони робочих місць – обґрунтована цифра. При виведенні американської економіки з рецесії за 2010-2016 роки було відкрито рекордні 22,3 мільйона вакансій. Ми зобов’язуємося створювати нові робочі місця з розрахунку одна додаткова вакансія на кожні дев’ять економічно активних українців. І зробимо це за рахунок відновлення ефективних виробництв і створення перспективних нових», – зазначає глава партії «Основа» Андрій Ніколаєнко.

Державні й приватні заводи отримають замовлення на 150 мільярдів гривень на рік на виробництво власних кораблів, літаків, вертольотів, автомобілів, локомотивів, зброї для армії. Розгорнеться масштабне будівництво доріг і мостів. Наука отримає замовлення на нові розробки. Все, що країна купує за кордоном, ми замінимо власним, українським виробництвом. Ми повернемо державне замовлення на українські заводи, і країна почне працювати, зобов’язуються в партії «Основа».

«Як Президент України я візьму на себе відповідальність за економічний розвиток країни. За роки роботи в металургії я створив першу і найбільшу транснаціональну компанію в Україні, налагодив співпрацю з провідними світовими фінансовими організаціями та готовий використовувати набутий досвід для ефективного керівництва державою», – заявляє Сергій Тарута.

Михайло Ярошенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here